| Alyn13 a întrebat:

Am 15 ani si am facut o urticarie. Pentru asta medicul dermatolog mi-a dat PREDNISONUM, RANITIDINA, XYZAL. Acum mi-a aparut la stomac o durere groaznica. Eu stiu ca e de la prednisonum, dar mi-a aparut si temperatura mare. De la ce poate fii temperatura si durerile groaznice de stomac? Parerile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Hey...pentru urticarie bea trei cani pe zi de ceai de Trei frati patati si cauta la plafar gel de aloe vera si ia cate trei lingurite pe zi inainte de masa cu o jumate de ora.Este pentru urticarie si pentru multe boli de piele. Tine tratamentul asta cu rabdare da rezultate 100%

| Kittynika a răspuns:

Si inca ceva...sunt bune medicamentele temporar dar dupa ce incetezi iti apare urticaria din nou, incearca metodele naturiste.