| Alyn13 a întrebat:

Am 15 ani si am facut o urticarie. Pentru asta medicul dermatolog mi-a dat PREDNISONUM, RANITIDINA, XYZAL. Acum mi-a aparut la stomac o durere groaznica. Eu stiu ca e de la prednisonum, dar mi-a aparut si temperatura mare. De la ce poate fii temperatura si durerile groaznice de stomac? Parerile voastre. (Cu urticaria am rezolvat, dar vreau raspunsuri pentru durerea de stomac si febra mare).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| retouchan a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un doctor sa te consulte.Si eu am avut dureri de burta si am aflat ca am ulcer.Deci orice e posibil.Eu te sfatuiesc sa mergi la un medic.winking

| retouchan a răspuns:

Draga DENISA ar putea sa mearga la medicul de familie si sa ii spuna ca ia si alte medicamente.

| denisa0906 a răspuns:

Nu trebuie sa mergi la medic si atat! trebuie sa mergi la medicul care ti`o dat tratamentul @(b. BuBu) nu la ALTU! la ala trebuie sa mergi si sa ii spui ...probabil ca era prea tare tratamentul si ti`o afecta si altceva. medicul ala trebuie sa stie mai bine ca noi du-te la el vorbeste cu parintii si du-te la medicul ala