anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si am sanii foarte mici desi sunt foarte grasa am 47 de kg si 1, 60 - 1, 65 cam asa, menstra am de la 13...sani mi-au aparut de la 10-11 ani si nu au mai crescut aproape deloc de atunci,ce sa fac? :(( m-am saturat de bureti si alte chestii, iar eu nu am sani aproape deloc, oare de ce nu au mai crescut?:( din septembrie sunt clasa a9a si am sanii foarte mici aproape ca ai unui baiat... ca sa va faceti o idee
http://i39.tinypic.com/246qlgn.jpg
Aceasta este o colega de-a mea care este mult mai slaba fata de mine si are sanii de 2 - 3 ori cat ai mei =((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti deloc grasa, daca ai 165 de cm ai aproape 5 kilograme sub limita normala, deci esti subnutrita. E posibil sa ai un bagaj genetic care sa te faca sa ai sanii mici, sau sa creasca mai tarziu, cand te vei alimenta mai corect. Oricum, nu e asta vreun dezastru, stai linistita.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Trebuie să ai RĂBDARE!

În general, sânii mai "cresc" până pe la 18-20 de ani; dar se mai "dezvoltă"/măresc şi odată cu prima sarcină.

Deci, mai sunt şanse să mai crească...

Totuşi, poate fi o situaţie fiziologică : posibil să semeni cu mama/bunica, dacă dânsele au sâni mai mici ( de obicei, se "moşteneşte" aspectul fizic ).

Toate cele bune.

| Wøodenpints a răspuns:

La ce te ajută să ai țâțe mari, dacă ești mică și grasă?

| QluQ a răspuns (pentru Wøodenpints):

Se poate slabi!winking

| Wøodenpints a răspuns (pentru QluQ):

Deci pentru tine prioritatea este mărimea țâțelor, nu faptul că ești grasă, nu?

| Moonlight123 a răspuns:

Ai de abia 15 ani! Fiecare fata/femeie are alt ritm de dezvoltare, deci pana la 20 de ani vei fi intr-o continua schimbare, inaltime, greutate, marimea sanilor si aspectul corporal. Depinde si de bagajul genetic, adica cum sunt femeile din familia ta, dar stai linistita ca tot timpul din lume sa iti creasca sanii.

| pisihabarnuare a răspuns:

Pai asa esti tu... le-ai vazut pe gimnastele de vreo 16-20 de ani?