| randomguy19 a întrebat:

Buna am 15 ani si am si eu o intrebare... cum sa scap de cosurile de pe picioare, acum stiu ca sunt la varsta pubertati dar imi iese de 2 anii pe coapse si fese cosuri, arata ca niste pete rosi cand le sparg iese apa... pe fata imi iese 1, 2 pe saptamana dar pe coapse ies in prostie, am incercat cu creme, dusuri, spirt nu se duc plss help XD

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lavynya1 a răspuns:

Spirtul ti le mareste.Du-te la farmacie naturista si spune-le ce ai.ASa am facut si eu cu acneele de pe fata.Eu aveam sincer pe spate dar la mine s-au dus cu dusuri in fiecare seara, accentuam in zona cu probleme si cu creme.In fiecare seara si dimineata ma dadeam cu crema pe spate.Mi s-au dus si nu mai am nimic

2 răspunsuri:
| Cryis a răspuns:

Nu mai purta pantaloni f. stramti si incearca sa fie macar din bumbac, pe cat se poate. Incearca macar o vreme, sa vezi daca iti e mai bine. Si pantalonii sa fie curati, spala-i macar la 3 zile...

| randomguy19 explică (pentru Cryis):

1 nu port pantaloni stramti, 2 am vreo 20 de perechi de pantaloni deci nu cred ca port o singura pereche la 3 zile