| mimina123 a întrebat:

Buna!
Am 15 ani si de anul trecut am observat prezenta unor simptome ciudate. De exemplu nu pot sa imi amintesc ce am facut cu 2 zile inainte fara un efort maricel de memorie.Nici teoria nu intra prea bine. O scriu jos de vreo zece ori si peste cinci secunde nu mai stiu aproape nimic.
Ma surprind des visand cu ochii deschisi, desenez pe marginile caietelor/in mijlocul lectiei mereu, aproape inconstient, ma trezesc completand profesorii in clasa sau raspunzand la intrebari inainte ca acestea sa fie formulate(lucru cam deranjant), ma mazgalesc pe maini(mai ales pe incheieturile degetelor), ma joc des cu pixul/degetele(de asemenea am observat ca gandesc mult mai bine cu un pix in mana), reactionez greu(e nevoie sa ma intrebi de 20 de ori pana sa iti raspund, si asta nu fiindca nu aud), ma plictisesc repede si sar de la un lucru la altul.
Este posibil sa am ADHD? Ce-mi recomandati sa fac?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cartofescu a răspuns:

Boss,esti indragostit... sau o stare de spirit proasta,poate ai o carenta de minerale si rahaturi,se intampla sa nu ai vlaga? forta in incheieturile mainilor, sa nu poti strange pumnul? daca da, atunci asta este, ai nevoie de ceva sport in natura si sa iti aerisesti creierasu, iesi prin parc la o tigara adica.

mira
| mira a răspuns:

Nu sunt simptome de ADHD.Incearca sa iei legatura cu un psiholog.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba stai excesiv la calculator, televizor si pe telefon

Întrebări similare