| Denyy78 a întrebat:

Buna,

Am 15 ani si de cateva luni am probleme cu sanul drept. Mi-a aparut un dul pe baza hormonala dar in urma tratamentului a cedat, insa dupa ceva timp s-a inflamat si ma doare. Am mers la doctor, am luat alt tratament si mi-a trecut iar, dar inflamatia tot apare. Cum pot scapa de aceasta inflmatie? Va rog ajutati-ma daca stiti vreo metoda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| iAMVi a răspuns:

Metoda pe care o stiu toti, du-te iar la doctor si intreaba-l de ce a reaparut inflamatia, fa un consult.
Ce faci tu acum e ca si cum unuia i se strica masina si in loc sa se duca cu ea la mecanic intreaba oameni pe strada ce ar putea sa faca.
E naspa la spital dar daca asta e cea mai buna cale n-ai ce face, mai ales ca vorbim de viata ta.