| madalyyna08 a întrebat:

am 15 ani si de la o vreme, respectiv de cand am inceput liceul, de fiecare data cand ma enervez, inaintea unui test sau teze si ori de cate ori sunt stresata mi se face greata pentru un timp relativ scurt. Nu mise intampla asta inainte.Ce credeti ca as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Stresul si emotiile sunt de vina

| Estera123 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie. Nu este decat o emotie prea puternica, iar asta este modul ei de desfasurare. Nu-i nicio problema

| DNSK a răspuns:

Esti mai stresata si ai mai multe emotii decat inainte. E pe sistem nervos. Si mie mi se intampla

| Criiistinutsa a răspuns:

De la stres. Incearca sa fi mai calma! E doar un test/teza! big grin

| sunnyhellll a răspuns:

Buna! happy Ce ai tu este un sindrom pe care il am si eu (stiu asta de la medic) din nefericire traim cu asta toata viata si nu este tratament.sad.Dar poti incerca Calmogen Plant.