| Laura35 a întrebat:

Buna.
Am 15 ani, și de vreo 2 ani am simptome ciudate.
Totul a început cu o criza foarte mare de durere in tot ambdomentul, când am crezut că am apendicita. Efectiv am crezut că mor de durere. Am ajuns la urgente, însă nu a fost nicio apendicita, însă infecție urinară. Infecții urinare am tot avut, dar înafara de dureri care erau în mare parte la stomac nu am avut niciun simptom.
Aceste crize s au repetat de câteva ori pe an, durerea fiind groaznica, cu voma, leșin etc
De câteva zile, m-am deranjat la stomac și am arsuri mari, greata și stări de leșin, fara durere de data asta.
Menționez că mi am făcut toate analizele posibile la stomac și nu am nicio problema, aveți vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un medic UROLOG pentru analize, fiindca infectiile urinare netratate corect duc la imbolnavirea rinichilor, declansand dureri foarte mari, voma, greata, lesin, complicatii serioase, blocarea rinichilor si chiar moartea.

| sierra1 a răspuns:

"Am 15 ani, și de vreo 2 ani am simptome ciudate... aveți vreo idee?"

ce-ar fi ca tu, Laura mamă, să dai pe la medic și asta doar dacă ții la tine. Dacă nu, intreabă așa, aiurea, pe net despre sănătatea ta

| Laura35 explică (pentru sierra1):

Tocmai am spus în mesaj că am fost la medic și nu a ieșit nimic la analize? Ești paralela?

| sierra1 a răspuns (pentru Laura35):

~Laura35 : Ești paralela? ~

deci madam, medicii nu-s buni (pentru tine?) da-s buni cizmarii (ce se dau vindecători) de pe net... hă hă

| Laura35 explică (pentru sierra1):

Doamna, am cerut o părere. Poate cineva a fost Intr o situație asemănătoare.
Și nu am spus că medicii nu sunt buni, am spus că la stomac nu mi-a ieșit nicio problema in analize, scopul meu este sa aflu daca poate fi de la altceva?‍♀️

| sierra1 a răspuns (pentru Laura35):

"Laura35 : scopul meu este sa aflu daca poate fi de la altceva?‍"

ok, probleme medicale "rezolvate" de cizmari. E dreptul tău. Și sănătatea e tot a ta

| TimberWolf a răspuns:

Da, am, doctorii nostri sunt sictiriti, plictisiti, n-au chef de pacienti, normal ca totul iese perfect, nu-si dau interesul sa afle ce ai.
Posibil sa ai orice, de la vreo bacterie periculoasa pana la depresie.
Poti sa ai orice, vreo boala ascunsa, poate fi orice.
Sfat, mergi la spitalul militar de la Bucuresti sau Pitesti, plateste bine si convinge-i sa-ti faca toate de la A la Z, ti se face o internare de 1-2 zile timp in care te ia la puricat sa afle ce ai.
Aia de la spitalul militar sunt mai profi.

| Țoglă a răspuns:

Este posibil să ai helicobacter pylori, fă analize Speciale din probă de scaun.

| TimberWolf a răspuns (pentru Țoglă):

Mie imi suna a paraziti, posibil giardia, am avut cand eram mic si aveam exact aceleasi simptome, mi-a venit sa lesin chiar cand eram la medic si luam tratamentul.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Stai puțin si aduți aminte ce ai mancat in ziua in care ai avut problema de fiecare data.Se repeta ceva?