| Gabriella98 a întrebat:

happy am 15 ani si fata de celelalte fete, fata mea nu este fina si curata cum sunt a celorlalte. Ce as putea folosi pentru a scapa de cosuri si de alte impuritati? sad puppy dog eyes Am nevoie de cat mai multe raspunsuri, va rooog (excluzand fondul de ten si pudra) puppy dog eyes Dau funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Buna Gabriella. Esti adolescenta e normal sa ai cosuri pe fata, da nu in ecces.Trebuie sa-ti ingrijesti bine tenul, sa-l rasfeti si sa-l hidrate-zi.Mergi la farmacie si adreseaza-te acolo, iti vor recomanda lichid, crema, masti pentru tenul tau. Daca ai careva intrebari adreseazai farmacistei.Aici toti se pot da cu parerea, dar aocolo vei primi ce cauti. mult succes.

1 răspuns:
| madalinamadu a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta si am folosit Zineryt iar acum nu mai am nimic.Se gaseste in majoritatea farmaciilor si este foarte bunwinking