| drey99 a întrebat:

Buna am 15 ani si fumez de vreo 2 ani... Am inteles ca fumatul opreste dezvoltarea penisului, daca m-as lasa ar continua sa se dezvolte? Sau odata ce am fumat el se opreste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

O sa iti dea inapoi...in curand o sa ti se subtieze vocea si o sa fi bun de vocea romanieiwinking

| OnuOnulică a răspuns:

Da, daca te-ai lasa ar continua sa se dezvolte!

Pawinking

| pietrean a răspuns:

Creierul,sigur iti este si va fi micsorat din cauza fumatului! Din pacate, penisul, isi vede de treaba lui si se v-a dezvolta cum stie el.Dar daca o "sa-l folosesti", fara a folosi si mintea, poti sa fumezi cat vrei! Este foarte sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca fumezi si esti cool ce nevoie mai ai de puta, de plamani sau de alte organe?
Este posibil sa se fi oprit din crestere, organismul stiind ca fumatul este o activitate a oamenilor maturi, trecuti de o anumita varsta, care nu mai au nevoie de cresterea putei, facand pana la acea varsta tot ce putea face un om matur, dar daca tu la 15 ani fumezi de 2... e clar ca organul va ramane la acel nivel de 13 ani. Ce te faci cand va trebui sa satisfaci o femeie de 40 de ani? O sa ramana cu impresia ca vrea sa i-o traga baietelul ei, iar o femeie de 40 de ani nesatisfacuta e naspa rau!

P.S. Sper ca te-am speriat destul sa termini cu fumatul!

| Hαppiηеss a răspuns:

Pe tine dezvolatarea penisului te macina? Esti penibil!
De plamanii tai si alte organe care sunt afectate de porcariile alea care la bagi in tine nu iti pasa, da-le in...colo daca avem penisul mare restul nu mai conteaza!

| TOTO54 a răspuns:

Daca fumezi la varsta de 35 de ani aproximativ o sa fi devi ipotent! Ai foarte multe sanse sa faci cancer la plamani! Si per total nu o sa traiesti in medie mai mult de 60 de ani! Posibil si mai putin. O sa iti puta gura, incat o sa fie sila sa te sarute prietena(daca e nefumatoare).Si cel mai rau dintre toate Dumnezeu nu doreste oameni destrabalati! 1 Corinteni 10:31
31 Deci fie că mâncaţi, fie că beţi, fie că faceţi altceva: să faceţi totul pentru slava lui Dumnezeu. Atunci in cazul asta vei spune! Eu nu vrea sa fiu nici cu Dumnezeu dar nici CU DRACU!, partea nasoala ca nu este cale de mijloc(daca nu esti cu DUMNEZEU esti DRACU ) Tu alegi, cheia e la tine!winking