| Ana_5319 a întrebat:

Buna am 15 ani si imi intarzie menstruatia in fiecare luna... Ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaErika a răspuns:

Buna. Nu te alarma nu este ceva grav. Poti mereg la un ginecolog sa-ti dea un tratament pentru reglarea ciclului. Si eu am patit asa. E perioada cand ciclul se regleaza. Poate sa-ti intarzie nu doar cateva zile sau 2-3 saptamani, mie mia intarziuat chair si 6 luni. Dar cel mai bine e sa cnsulti un ginecolog. :* Funduabatting eyelashes?

3 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pur si simplu nu e regulata, nici la 19 ani nu e tocmai regulata...eu zic sa stai linistita, sincer mie imi place cand imi intarzie pentru ca nu ma mai retine din anumite activitati.

| viviene2010 a răspuns:

Buna.Intarzierea menstratiei presupun ca poate fi de la mult sport, facut baie dar acum depinde de fiecare organism in parte

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, menstra devine regulata cam pe la 16 ani, dupa aceasta varsta neregularitatea menstrelor impunand consult medical. dar asa cum zici tu: nu cumva ai menstre regulate dar un ciclu menstrualmai lung de 28 de zile? Fiindca e normal ca ciclul menstrual sa dureze pana la 35 de zile, atata timp cat e regulat.