| Moarcas_Cosmin-Ionut_1995 a întrebat:

Am 15 ani si m-am apucat de curand de sala. Ma tot gandesc sa imi cumpar proteine insa nu stiu ce sa iau. Un coleg mi-a spus ca este foarte bun milk and egg. Mai tarziu am auzit ca nu e asa bun si ca poate duce la cancer. Un alt prieten mi-a zis sa iau cretina. As dori sa aflu daca aceste proteine sunt bune pentru organism deoarece nu as vrea sa imi stric sanatatea dintr-o porstie. Si daca se poate sa-mi recomandati ceva bun care sa ma ajute.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Alimentatia conteaza 90%, suplimentele 10%

De-aia o gramada care iau ANI DE ZILE cutii peste cutii de suplimente arata... cam la fel laughing

Pune-ti alimentatia la punct, 2-3 fripturi pe zi, oua, alte surse de proteina, carbohidrati, grasimi sanatoase (migdale, nuci, caju, etc.).

| BuLaNNNeL a răspuns:

Este mancare prietene, proteina e un aminoacid extras din mancare si facut pudra. Uite, ai vorbit de milk and egg e proteina extrasa din lapte si oua, ce cancer faci? laughing cand bei lapte sau mananci oua iti imbolnavesti organismul? Invata sa mananci, investeste in alimentatie (vei fi foarte dezamagit daca incepi cu suplimente fara sa ai alimentatia pusa la punct, stii de ce? Suplimentele iti aduc un "+", cand vei renunta la acest plus vei avea un "-", ce inseamna minus? Pierdere. Plusul pe care ti-l ofera suplimentul trebuie sa-l iei din alimentatie daca nu " te desumfli")

| Antihristul a răspuns:

Oricand poti sa iei proteine, este o simpla "hrana" happy