| dianka_4861 a întrebat:

Buna am 15 ani si mi-au aparut niste linii rosii pe san, presupun ca sunt vergeturi...nu sunt grasa si nu sm sanii extraordinar mar, potriviti pentru varsta mea...stie cineva motivul pentru care au aparut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sânii sunt încă în faza de dezvoltare, mai toate fetele au.
O cremă cu vitamina A și E.
Pa, pa.

soothe
| soothe a răspuns:

Este o stagnare de energie si sange; se intampla la dezechilibru emotional sau (in cazul tau poate) hormonal. Maseaza sanii cu ulei esential de lavanda si de mandarine (tangerine) 1/1. Ai sa gasesti pe youtube multe filmulete cu tema respectiva (breast masage).
Masajul de 2-3 ori pe saptamana (1-2 minute) dupa ce ai facut dus te va proteja mai tarziu de cancer de san care apare tot din stagnari (nu te jena daca ai reactii mai senzuale; este semn ca energia se misca). Am scris mult pe situl meu despre cancer de san si poti sa vezi acolo despre ce este vorba.

| viatadecacatt a răspuns:

Poate te-a zgarit vreun baiat care a trecut noaptea pe la tinedevil.
Glumeam, raspunsul iti e dat deja de ceilalti

| rebb a răspuns:

Pai ar putea fii din cauza ca sanii cresc dar pielea poate fii prea deshidratata si asa apar liniile alea rosii.Eu am folosit un ulei, Eucerin si mi-au trecut.Se gaseste la farmacie si parca a fost in jur de 30-40 lei.

| dianka_4861 explică:

Seline nu ma mentin la aceeasi greutate de ceva timp si chiar sunt slabasad

| Seline a răspuns:

Ai slabit sau te-ai ingrasat brusc.

| dragonflyx a răspuns:

Un consult medical ar fi cel mai indicatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie.astept alaturi de tine un raspuns.