| Millis a întrebat:

Buna am 15 ani si sanul drept imi este puntin umflar sub sfarc si este rosu, la atingere doare putin dar nu foarte tare. Trebuie sa imi vina ciclul acum pe 5, motive sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AnneღU a răspuns:

Da ar trebui sa te ingrijorezi. Mergi la un medic, ginecolog de preferat! Si soramea a avut asemenea simptome si i-a descoperit un chist la san. Nu vreau sa te sperii, dar nu ti se umfla doar un san pentru ca trebuie sa vina ciclul!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că ai motive de îngrijorare!

Durerile de sâni, sânii "umflaţi"/măriţi, ori sânii sensibili sunt simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

Toate cele bune.

| NoThanks a răspuns:

Buna. stai linistita. ceea ce spui tu, este o simpla problema e pubertate. este normal ca la varsta aceasta sa patesti asa ceva, deoarece ti se dezvolta sanii si de aceea te dor. Nu ai motive sa te ingrijorezi. big grin

| BiuL a răspuns:

E normal ca inainte de menstruatie sa ai sanii umflati si sensibili la atingere, durerosi. Dar nu stiu de ce e rosu, nu e normal...stai pana iti vine menstruatia, daca nu dispare roseata du-te la un dermatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Asta face parte din simptomele premenstruale.
Nu trebuie sa-ti faci griji, asteapta sa-ti vina menstruatia!
Te pup!