| lepy706 a întrebat:

Buna am 15 ani si sunt sasait sad
E super trist, stiu ca uni dintre voi ar spune ca asta nu e o problema si tot asa dar la baieti e una foarte mare!
Cel mai naspa e ca uni prieteni fac "misto" de tine cu toate ca ei nu isi dau seama ca te ranesc.
Cand vorbesc cu fetele (sunt baiat) e destul de greu sa imi gasesc cuvintele + ca sunt si putin timid si pentru mine e naspa rau ca nu poti vorbi corect face2face cu o fata.
Stiti ce se poate face, dar in afara de dictie, am incercat putin si nu am observat nimic?
Cum vi se pare asta la un adolescent ( fetelor )?
Multumesc straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca puneai intre ghilimele nu iti mai spuneam, normal.
Intai incearca la un logoped (asa ai sansele cele mai mari sa scapi de defectul de vorbire) si dupa aia abia sa te interesezi daca ar mai fi si alte solutii. Eu am avut un coleg de scoala care era rarait si dupa ce a facut o perioada exercitiile pe care i le-a dat un logoped se vedea o mare diferenta (in bine).

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Simpatic.big grin
Stii, conteaza multe altele, nu daca e sasait sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce inseamna pentru tine 'prieten', dar cineva care rade de tine atunci cand ai o problema in loc sa te incurajeze ori sa te ajute nu prea poate fi numit prieten.
Trebuie sa mergi la medic (logoped se cheama).

| lepy706 explică:

OK, stiam asta, de aceea am pus prieten in " ", stiam si de logoped dar daca nu logoped altceva mai este?

| anonim_4396 a răspuns (pentru lepy706):

Daca puneai intre ghilimele nu iti mai spuneam, normal.
Intai incearca la un logoped (asa ai sansele cele mai mari sa scapi de defectul de vorbire) si dupa aia abia sa te interesezi daca ar mai fi si alte solutii. Eu am avut un coleg de scoala care era rarait si dupa ce a facut o perioada exercitiile pe care i le-a dat un logoped se vedea o mare diferenta (in bine).