| ImiPlacFluturii a întrebat:

Am 16 ani, 1.60 si 53 kg.Credeti ca pot slabi 10 kg pana in septembrie? Daca da, cum? FundaA!kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CoPcHiLaTooMiCa a răspuns:

Dar de ce vrei sa slabesti atat? sa stii ca greutatea ta este in regula, iar eu mi-as dori sa o am, fiinda sunt cam slaba (1.55 43 kg) asa ca...mai bine fa sport ca sa scapi de burtica(daca ai) si sa-ti conturezi corpul, dar 10 kg?:O:O:O nu asta nu cred ca e bine... vreo 3 asa daca vrei neaparat da dar 10 ce nu as da eu, sa ma ingras?

| Adelinnaa a răspuns:

Http://www.infoslabire.ro/......apida.html de aici poti sa slabesti foarte rapid dar trebuie sa ai vointa si oricum la 16 ar trebui sa ai 50 kg la inaltimea ta nu-i nevoie sa slabesti atat de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar nu trebuie sa slabesti atat de mult.Tu ai o greutate normala si nu este nevoie sa slabesti decat foarte putin, daca vrei neaparat lucrul acesta.Cu 10 kg in minus,ai fi subponderala.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare/zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

| GoldDust a răspuns:

Wow! cam mult vrei sa slabesti, nu crezi?

Cel mai bun mod de a slabi este sa faci multa miscare, sa mananci sanatos si sa bei multa apa. Vara este cel mai bun anotimp sa slabesti, sunt multe legume de sezon, iti poti face salate si gratare.

Daca nu stai bine cu banii ca sa-ti poti permite sa te duci la sala, poti alege sa mergi in parc, cu bicicleta, rolele sau sa alergi (de ex. in Herastrau poti inchiria biciclete gratis doar cu buletinul); poti sa te duci la un strand sa inoti sau sa te apuci de volei...

In toata perioada asta este bine sa bei foarte multa apa, cel putin 3l de apa pe zi.

Parerea mea este ca ai o greutate chiar foarte buna pentru varsta si inaltimea tawinking

Ai grija de tinewinking