Respecta perioadele astea de stagnare, te ajuta ca schimbarea ulterioara sa fie de durata, organismului uneori nu-i priesc oscilatiile. Continua tot asa, si o sa te trezesti deodata cu 5 kg mai putin fara sa schimbi ceva. Si mie mi s-a intamplat. Continua sa faci miscare, si nu iti impune termen, pentru ca sanatatea si modul de viata trebuie sa fie pe termen lung - ce conteaza daca ajungi la 60 in septembrie sau noiembrie? Important e sa ajungi si sa te mentii acolo unde vrei. Dar vezi ca la iarna dupa ce ai intrerupt efortul de 2-3 luni vei avea din nou o crestere si atunci e mai greu cu dietele, organismul are nevoie de resurse pentru a se adapta anotimpului. In sezonul rece ai putea merge la o sala de fitness daca nu respingi ideea asa cum fac eu:p
Pai important e sa ai 5 mese pe zi asa vei slabi mai repede:
3 mese principale si 2 gustari!
La micul dejun[ora 8]: o felie paine prajita[graham]+ un iaurt degresat
Ora 10: gustarea... un mar
Ora 13: o salata de fructe cu niste cubulete de branza
Ora 15 :[gustare] jumatate de grefa
Ora 18[si ultima masa] : Piept de pui la gratar sau o salata de legume...
Daca dupa ora 18 iti mai este foame mananca cealata jumatate de grefa!
+2l apa pe zi +30 min sport![aerobic, bicicleta]/...
Mie slabitul mi se pare cea mai usoara chestie. Cu ingrasatul e mai greu. Incearca sa ai un regim cat mai vegetarian pe timpul verii asteia. Mananca multe fructe si salate, paste, orez etc. Fa multa miscare... adica incearca sa faci efort. Asta poate insemna sa alergi in fiecare zi 5-10 km... O sa vezi dupa doar o saptamana ca incepi sa dai jos. Altfel. daca stai cu fundul pe scaun n-ai nicio sansa orice ai manca. No pain, no gain! (la tine e no pain, no loss).
De ce vrei să ajungi la 60 până incepe şcoala ?
Ţi.e ruşine de propria ta persoană ?
Nu este bine, dacă tu te simţi bine în pielea ta, continuă să fi aşa, nu contează gurile rele, dar dacă întradevăr vrei să slăbeşti in doua luni, du.te la sală şi fă.ţi un abonament, vei avea schimbări deosebite.
O dieta, sa-i zicem asa, ar fi sa mananci cel putin cate o salata pe zi(fie ea de fructe sau legume de ce nu, cu putin ulei). astea nu ingrasa deloc, contin putine calorii si dau o oarecare saturatie stomacului.Altfel,poti incerca sa mananci mai putina paine, sau inainte de masa sa bei un pahar cu apa...Si apropo, seara dupa 6-7 sau noaptea evita orice gen de mancare, decat daca iti este foame.Si nu uita, daca te infometezi nu rezolvi nimic, ajungi sa te imbolnavesti cu stomacul(doamne fereste). Sper ca ti-am fost de folos:*... P. S.-ador fetele inalte:X:X:X
Mersi mult pentru raspunsuri Sunteti niste draguti:d
AndreOotsa- nu am dat eu stupid. Mersi mult pentru raspuns
HeyDesi s'ar putea sa nu'ti placa dieta asta, prietena mea a slabit 10 kg cu eaSper sa te ajute
LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)
MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)
MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)
JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)
VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de vaca + salata verde - cat vrei (fara paine)
SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)
DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de vaca + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)
( NU alcool sau dulciuri)
LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana
Ca să slăbeşti încearcă înaintea fiecărei mese să bei un pahar de apă iar după masă să faci cate 1000 paşi. E important să nu mănanci după 6-7 seara şi să bei minimul de 2L apă / zi. Eu am slăbit aşa 4 kg într-o săptămană şi nu am renunţat la mancărurile mele favorite.