Da e posibil să ai o ciupercă ceva. E bine să te duci la medicul de familie să îi arăți. Sau mai simplu dacă nu vrei să te duci la medic du-te la farmacie și explică-i întreab-o pe farmacistă ce cremă, unguent să îți dea. Poți încerca cu unguent baneocin. E mai mult ca sigur aeastă variantă plauzibilă că ai contactat o ciupercă, un microb de la sală.
Eu nu știu de la ce ai căpătat-o. Te-ai dus la doctor? Ar trebui să te prenziți și să i-o arăți medicului de familie, acesta te va trimite la dermatologie pentru investigații.
Pot fi multe cauze. Ți-a ieșit așa brusc? De când o ai?
Așa cum ai explicat pare a fi o erupție specifică fazei secundare de sifilis deși e greu să dau un diagnostic așa. Explicațiile tale nu sunt așa sugestive.
Cred că un VDRL (test de sifilis) s-ar impune.
Trebuie s[ te duci la doctor!
Contact sexual nu am avut deloc, deci nu poate fi sifilis.Mi-am amintit ca in acea perioada am fost la sala de fitness si foloseam manusile de acolo si nici nu puneam prosop pe aparatele la care lucram.Am gasit o poza cu pata de cand a iesit chiar prima data, cam dupa 2 zile ce a aprut i-am facut poza.M-am uitat la data cand a fost facuta poza si corespunde cu perioada in care mergeam la sala.Deci posibil sa fi luat ceva de acolo.
Da e posibil să ai o ciupercă ceva. E bine să te duci la medicul de familie să îi arăți. Sau mai simplu dacă nu vrei să te duci la medic du-te la farmacie și explică-i întreab-o pe farmacistă ce cremă, unguent să îți dea. Poți încerca cu unguent baneocin. E mai mult ca sigur aeastă variantă plauzibilă că ai contactat o ciupercă, un microb de la sală.
Nu am avut contact sexual, deci sifilisul iasa din discutie...Tot timpul cu o seara inainte aveam mancarimi in acea zona si dupa se inrosea, urmatoare dimineata iesea putin in relief si intr-o saptamana disparea.Nu mai stiu exact ce creme foloseam, cred ca una impotriva ciupericilor.
Mi-am amintit acum ca in acea perioada mergeam la sala si foloseam manusile de acolo.Ar putea fi posibil sa fi luat o ciuperca de acolo?
Vlalslsl întreabă: