Chiar esti perfecta!Inaltimea ta cred ca e invidiata de multe doamne si domnisoare!
Buna si eu am 16 ani, 1. 80 si 70 kg(nu sunt grasa ). faci vreun sport? si eu cred ca esti perfecta... poate ca n-ar strica cateva kg in plus
Nimeni nu e perfect.si la inaltime ta...cred ca arati bine desi mie imi pari cam slaba
Ca sa fi perfecta trebuie sa ajungi la 76 kg. Un om perfect trebuie sa aiba cu 10 kg mai putin decat ultimele 2 cifre de la inaltime. Oricum... e foarte greu sa ajungi la perfectie.Bafta.
Cred ca arati bine. daca esti atat de inalata si daca mai esti si slaba te poti face fotomodel
Da, asa zic si eu. Esti perfecta.
Totusi, ai 1, 86.Cred ca putin cam inalta. Saracii baieti Cred ca le scuipi seminte in cap
Eu am 1.74 si 65 kg si sunt slaba, eu zic sa te apoci de modeling ce spui? vei fii buan pentru asta, vei fii un manechin de invidiat
du-te la MRA [ agentia de modele] din Bucuresti.incearca macar! se castiga destul de bine. Succes pe mai departe
:o. 1, 86?
wow. eu am 15 ani si 1. 70 si ma plang ca sunt prea inalta cred ca arati bine, eu la inaltimea mea am 55 de kg, deci tu la 1, 86 cred ca e bine sa ai 64 de kg. oricum, important e sa iti placa cum arati, nu cate kg ai.
Parerea celorlalti este mai putin importanta.
important este sa te simti tu bine cu tine si atunci esti mai mult decat perfecta... si nu ai motive sa nu te simti. la inaltimea ta esti buna de fotomodel
Cred ca esti mult prea inalta pentru varsta ta. Tu inca mai esti in crestere, pana pe la 20 de ani.Eu am 25 de ani, 1, 72 si 60 de kg(am slabit mult in urma unor probleme de sanatate). Totusi ma mentin si consider ca e o greutate destul de acceptabila si ma"chinui"sa nu ajung nici prea slaba pentru inaltimea ce o am.
Perfecta )perfecta pentru ce? Pt a fi manechin da esti perefcta pentru asta. Nu vrei sa mai joci putin baschet? poate ajungi la 2 metri (prea inalta, nici modelele nu asa ...sau cele mai inalte si muuuuuuuuuult prea slaba). Ce masuri perefcte ai? Sau ce marime porti la sutien? O fata perfecta trebuie sa aiba maxim 1. 75 (daca vrea sa fie fotomodel )si sa arate si bine pentru ceilati oameni...cand mereg pe strada etc. 90-60-90?
Se zice ca la femei de exemplu la tine calculul se face 1, 86-10 adica se scade zece kilograme.Tu esti, adica banuiesc, foarte frumoasa. Inalta ce sa mai zis...dar totusi esti slabuta, dar acum ca nu am o poza cu tine poate tie iti sta bine mai slaba.
alexandra125 întreabă:
connectedbylight întreabă: