| Ursuletuuuuuu a întrebat:

am 16 ani. Luna trecuta mi-au iesit 2 masele de minte..ma rog putin din ele.iar acum de Duminica seara am dureri ingrozitoare sad. nu am putut sa dorm absolut deloc ..simt cum imi impinge gingia acolo. e nevoie sa ma duc la stomatolog? ..adica durerile astea nu sunt normale? sau ar trebui sa imi fac griji? Am luat si calmante pentru ca numai suportam.dar ma simt foarte slabita si a inceput sa ma intepe inima si am zis ca numai iau. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alinamoise66 a răspuns:

Pai maselele de minte din ce stiu eu cand ies dor angrozitor. Ar fi bine sa te duci la stomatolog sa te vada. Nu ar strica un control. Funda?

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, sunt normale, incearca sa iei niste nurofen sau niste analgezice mai puternice.