| Awwwww a întrebat:

Am 16 ani.Mi-am facut niste analize, iar ph era ridicat peste limita. Medicul de familia mi-a recomandat un consult endocrinologic (pentru tiroida). Azi l-am facut, cu ecografie si mi-a spus ca totul este foarte bine, ca nu prezint probleme la tiroida. Mai trebuie sa fac niste analize mai amanuntite la tiroida peste 3 luni.
Tot ce mi-a dat a fost un medicament ( picaturi) vitamina D, care sunt pentru bebelusi -_- ( ea mi-a spus sa iau de astea ).
Trebuie sa specific ca si bunica mea are probleme cu tiroida.
Si totusi de ce am ph ridicat si am simptome de oboseala, moleseala pe care le prezinta tiroida, daca nu am nimic la ea? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca medicii nu au gasit nimic, cum crezi ca noi putem st mai mult?
Oboseala si moleseala pot avea multe alte cauze. De exemplu poti avea un inceput de depresie, la vremea asta a anului sunt comune.

| Closca_Florentina_1976 a răspuns:

Nu stiu poate ai vreo boala! sad