De ce ai vrea să te îngrași?
Cât de înaltă ești de ți se pare că ești slabă?
Exemplu prietena mea are 1.75 și 48 Kg!
Ești la fel de înaltă ca ea?!
Nu băga pe tine aiurea în tramvai! nu lua vitamine, vrei să te îngrași mănâncă sănătos!
Cu sport si o dieta cu carbohidrati (nu mac si kfc ci cartofi si orez si cereale)
1)vârsta nu are legătura cu greutatea, mai bine ne-ai spune ce înălțime ai.
2)Nu băga în tine toate tâmpeniile de fastfood-uri, poate te-ar îngrășa dar pe parcurs o să ai și mari probleme de sănătate. Mănâncă cât mai sănătos, nici sportul nu e de nelgijat, la un moment dat o să ajungi să ai o greutate normală.
3)Dacă chair crezi că ești piele și os, mergi la un nutriționist, o să primești mai multe informații despre greutatea ta ideală și despre alimentația necesară.
Nu nu sunt chiar deloc piele si os sunt normala adica ..doar ca vara trecuta eram putin mai grasuta cu circa 5 kg daca nu gresesc.dar din cauza stress-ului in tot parcursul anului am slabit si imi pare rau..si am 1.55 inaltimea
Daca esti fumatoare nu mai fuma 7 zile
Dulciuri si Carne la greu
Sex sub nici-o forma
Una sau doua beri pe zi
Frumos raspuns ...neaaa nici nu fumez si nici sex ...nu sunt persoana)))))
Are 16 ani cum sa fumeze?!
Unii fumeaza de la o varsta mult mai frageda
Sunt altii ..doar ca nu eu
Tine-o tot asa
Vitaminele nu sunt bune de nici un fel! Mai ales administrate aiurea fără să fie nevoie!
Pai cu exceptia fast-food-ului ..chiar nu e sanatos...)))
Nu numai, și anume prăjeli ( cartofi, carne, peste) Orice e prăjit dăunează organismului în exces. Că mânănci odată de două pe săptămână nu e nimic, dar să nu mănânci zilnic!
Iar despre fast food și mezeluri ce să mai zicem sunt pline de chimicale.
Pai problema ca am 1.55 si 48 kg nu sunt asa de inalta si asta e problema.)))
Lol n-ai de ce să te mai îngrași. Ești bine cum ești.
Sunt josuta de statura ..si as vrea putin mai grasuta sa nu par chiar mai micuta decit virsta mea.ori sa fiu putin mai inalta...)))
Nu te mai complica, rămâi așa cum ești.
Eu cred ca esti bine, nu cred ca daca vei incerca sa bagi in tine tot felul de prosti pentru a te vei ingrasa este bine, vei suferi din pricina sanatati, te vei dezvolta pe viitor
Ionelapetronela12345 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: