| MistikkGirl a întrebat:

Buna ...am 16 ani si am 48 de kg.dar vreau sa ma ingras putin..imi puteti da vreun sfat cum as putea sa ma ingras.)))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

De ce ai vrea să te îngrași?
Cât de înaltă ești de ți se pare că ești slabă?
Exemplu prietena mea are 1.75 și 48 Kg!
Ești la fel de înaltă ca ea?!

Nu băga pe tine aiurea în tramvai! nu lua vitamine, vrei să te îngrași mănâncă sănătos!

| greyhound a răspuns:

Cu sport si o dieta cu carbohidrati (nu mac si kfc ci cartofi si orez si cereale)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)vârsta nu are legătura cu greutatea, mai bine ne-ai spune ce înălțime ai.
2)Nu băga în tine toate tâmpeniile de fastfood-uri, poate te-ar îngrășa dar pe parcurs o să ai și mari probleme de sănătate. Mănâncă cât mai sănătos, nici sportul nu e de nelgijat, la un moment dat o să ajungi să ai o greutate normală.
3)Dacă chair crezi că ești piele și os, mergi la un nutriționist, o să primești mai multe informații despre greutatea ta ideală și despre alimentația necesară.

| MistikkGirl explică (pentru anonim_4396):

Nu nu sunt chiar deloc piele si os sunt normala adica ..doar ca vara trecuta eram putin mai grasuta cu circa 5 kg daca nu gresesc.dar din cauza stress-ului in tot parcursul anului am slabit si imi pare rau..si am 1.55 inaltimea

| zHeArTz a răspuns:

Daca esti fumatoare nu mai fuma 7 zile
Dulciuri si Carne la greu smug
Sex sub nici-o forma
Una sau doua beri pe zi happy

| MistikkGirl explică (pentru zHeArTz):

Frumos raspuns big grinbig grin...neaaa nici nu fumez si nici sex ...nu sunt persoana)))))

| ImStillDead a răspuns (pentru zHeArTz):

Are 16 ani cum sa fumeze?!

| zHeArTz a răspuns (pentru ImStillDead):

Unii fumeaza de la o varsta mult mai frageda

| MistikkGirl explică (pentru zHeArTz):

Sunt altii ..doar ca nu euwinking

| zHeArTz a răspuns (pentru MistikkGirl):

Tine-o tot asawinking

| Dinamovistul101 a răspuns:

Ia vitamine big grin nu manca orice prostie care sa iti strice sanatatea...

| Azµre a răspuns (pentru Dinamovistul101):

Vitaminele nu sunt bune de nici un fel! Mai ales administrate aiurea fără să fie nevoie!

| Karmesytta a răspuns:

Dulciuri si paste fara nr

| Bloomi a răspuns:

Mananca fast-food, nu fa mult sport, chestii cu mult ulei, zahar...prajituri.

| Azµre a răspuns (pentru Bloomi):

Vrei să ajungă peste 2-3 ani cu ficatul mărit? De la atâta fast food!

| MistikkGirl explică (pentru Azµre):

Pai cu exceptia fast-food-ului ..chiar nu e sanatos...)))

| Azµre a răspuns (pentru MistikkGirl):

Nu numai, și anume prăjeli ( cartofi, carne, peste) Orice e prăjit dăunează organismului în exces. Că mânănci odată de două pe săptămână nu e nimic, dar să nu mănânci zilnic!
Iar despre fast food și mezeluri ce să mai zicem sunt pline de chimicale.

Pai problema ca am 1.55 si 48 kg nu sunt asa de inalta big grinbig grin si asta e problema.)))

Lol n-ai de ce să te mai îngrași. Ești bine cum ești.

Sunt josuta de statura ..si as vrea putin mai grasuta sa nu par chiar mai micuta decit virsta mea.ori sa fiu putin mai inalta...)))

Nu te mai complica, rămâi așa cum ești.

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

Eu cred ca esti bine, nu cred ca daca vei incerca sa bagi in tine tot felul de prosti pentru a te vei ingrasa este bine, vei suferi din pricina sanatati, te vei dezvolta pe viitor