Bună.
NICIODATĂ să nu accepți să-ți pilească dinții, în câțiva ani rămâi fără ei.
Mai bine stai așa și îngrijește-te de diabet care este mult mai important pentru tine.
Multă sănătate!
Pa, pa.
Buna, parerea mea este ca totusi, ar trebui sa te tratezi si de diabet ca sa nu mai ai probleme, si sa porti si aparat dentar fix cum iti recomanda medicul, iar daca vezi totusi ca mai faci infectii, incearca sa faci clatiri in gura cu ceai de musetel amestecat cu bicarbonat de sodiu, este foarte bun si contra sangerarilor de dinti. Deci la clatire nu inghiti nimic, scuipi totul afara din gura. Sa nu faci clatirile in gura odata cu apartul dentar. Bine? Iti doresc sa ai multa sanatate si dintii cei mai frumosi!
Parerea mea este ca ar trebui sa asculti de sfatul medicului. Totusi, are o diploma in acest domeniu si experienta, ceea ce este mult mai mult decat au utilizatorii TPU.
Plus de asta nu cred ca ar avea alte motive pentru care sa incerce sa te convinga sa porti aparat mobil, precum cele financiare, deoarece din cate stiu, aparatul fix este mai scump decat cel mobil. Deci, probabil sfatul lui este in avantajul tau.
Cat despre pilirea dintilor nu este adevarat faptul ca ramai fara ei.
Eu am un dinte pilit de doi ani si ceva si este in acelasi stadiu precum era inainte. Este vorba tot de un canin. Iar eu nu sunt cel mai bun exemplu de persoana cu dinti puternici. Nu este nici mai sensibil si nici nu s-a cariat, deteriorat sau ingalbenit. Daca ii ingrijesti corespunzator nu se vor strica.
Ion20000 întreabă: