| doareustreet a întrebat:

Buna am 16 ani, si am o problema mai exact de 9 luni prin august am fost intr-o vacanta de 1 saptamana unde am baut in fiecare zi cam mult si aveam doar o masa pe zi si aia foarte slaba cand am ajuns acasa m-am simtit foarte rau ca si cum sunt intr-un vis tot timpul obosit si parca ma uit in gol, am facut analize de sange si prima data aveam o anemie nici chiar mica da nici chiar mare dupa ce am tratato 3 luni cu fier am mers din nou la alanize si de data aceasta analizele iesisera perfect, dar eu tot rau ma simt de ce? am incercat si vitamine centrum dar in zadar si dorm cate 9-10 ore pe noapte Ps nu consum droguri nu fumez si nici alcool doar la ocazi speciale, si fac sport in fiecare zi..am uitat sa precizez ca am lapsusuri si lipsa concentrare foarte mare. Va rog din suflet spuneti-mi daca e ceva grav sau cineva din voi sa confruntat cu asa ceva, Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Este o nevroza cauzata de alcool. Daca persista in timp si iti afecteaza calitatea vietii si a muncii trebuie sa mergi la psihiatru.
Tu crezi ca alcoolul este interzis degeaba minorilor?

| doareustreet explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Oare poate trece in timp?

Oare aceasta nevroza poate trece in timp?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru doareustreet):

Este posibil. Dar trebuie sa incerci sa te relaxezi, sa eviti pe cat posibil situatiile stresante si bineinteles substantele toxice cum ar fi alcoolul, tutunul si drogurile.

Multumesc! mult

4 răspunsuri: