| Borsandi_Ramona_1996 a întrebat:

Buna am 16 ani si am un pierce an buza dar as vrea sa-mi pun si an limba dar mi-e frica voi ce parere aveti :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| talibanu112 a răspuns:

Nu se moare de la treaba asta nu mai daca se infecteaza gaura cand iti dai gaura tise umfla limba cateva zile dar mai bine nu-ti pune ca am prieteni care regreta ca si-a pus

8 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

In*

| oOSaritaOo a răspuns:

Şi eu ştiu pe cineva care a murit din cauza asta, poveste mai veche... mie mi se pare nasol un pierce în limbă... :S

| KONSTANTIN a răspuns:

Merge puneti si in p***da si esti all inclusiv

| Criiistinutsa a răspuns:

Eu cunosc pe cineva care arethinking

| CrazzzyA a răspuns:

Stiu pe cineva care a murit din cauza asta.

| MerVeilleuX a răspuns:

Nu-ți pune.

| Samurah a răspuns:

Infectiile. Rana creata de piercing, cantitatea de bacterii din gura si introducerea altora odata cu bijuteria duce la cresterea riscului de aparitie al infectiilor;
Infectiile. Rana creata de piercing, cantitatea de bacterii din gura si introducerea altora odata cu bijuteria duce la cresterea riscului de aparitie al infectiilor;
Endocardita. Datorita ranii create de piercing exista sanse ca bacteria sa intre in sange si sa duca la aparitia endocarditei (o infectie a valvelor inimii sau a stratului sau intern endocardul) la persoanele cu probleme de inima (uneori nediagnosticate sau fara simptome);
Te-ai lamurit? Nu incerca tot felul de prostii, cu ce crezi ca te evidentiaza piercing-ul ala in limba?