Daca stai la calculator nu cred ca va fi nicio problema atata timp cat te imbraci gros
Nu are nimic daca stai la calculator doar sa nu te expui frigului si sa nu te scarpini in rest se spune ca ai nevoie de multa odihna pentru ca boala sa se retraga mai repede.
Sal nu cred ca statul la calculator are ceva cu varicela cred ca ti-a spus sa stai in pat pentru a te odihni
Eu zic ca si-a batut joc de tine, eu cand aveam varicela stateam numai pe pc, nu are legatura boala cu calculatorul
Buna pai ce are televisorul si nu are caplculatorul, poate s-a referit sa stai intins in pat la tv decat sa stai pe scaun la pc, dar nu este nicio problema
Bună!
Poţi sta la televizor şi la computer. Nu are legătură. Bineînţeles în timp o să orbeşti că ai citit la computer şi la televizor, dar aşa nu e nimic grav.
Pe curând!
Doamna doctor a cam exagerat cu statul in pat, nu poti sta 24 din 24 de ore numai in pat eu cred ca nu e nici o problema daca stai la calculator sau tv un pic nu mult
Am avut si eu varicela in aprilie...ma comportam normal ca si cum nu aveam nimic. Daca te simti rau nu cred ca e indicat sa stai la calculator.Dar daca stai in pat si in acelasi timp la tv nu cred ca te va afecta cu ceva
Nu are legatura varicela cu statul la calculator.Da, n-ai voie sa iesi afara 2 saptamani, dar ai voie la TV.Trebuie sa te dai cu mixtura pe bubite ca sa treaca, sa nu te scarpini si ai nevoie de...multa rabdare!
Succes!
Emmy2013 întreabă: