| Andreea202 a întrebat:

Am 16 ani si astazi de dimineata m-am trezit cu o durere ușoară în gât și cu o tuse mai seacă. Am luat o pastilă de HEXORALETTEN iar mai tarziu un Tussin Foarte. Pe seara aș lua un Coldrex are ceva dacă am luat ai acea pastilă de Tussin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba medicul nu crezi ca el stie mai bine decat stim noi?

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Medicii sunt,, nevoiți" de mult ori să recomande tratamente foarte toxice pentru organism, deoarece în țări civilizate au fost demult interzise (și din alte motive, binențeles!).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este sezonul racelii Lasa medicamentele, raceala trece si fara medicamnte un ceai cald pentru gat si gata,

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Este bine să se evite medicamentația, deoarece are repercursiuni negative asupra anumitor organe și afectează apărarea naturală a organismului. Lămâia, mierea de albine și ceaiul de cimbru ajută mult în faza incipientă a unor astfel de afecțiuni.