| Ramonik333 a întrebat:

Am 16 ani si de ceva timp zona mea intima a inceput sa aiba un miros neplacut si am niste scurgeri foarte dese. Ma spăl de 2 ori pe zi si degeaba. Medicul ginecolog chiar nu ma încânta, nu vreau sa il frecventez de la vârsta asta. Va rog ajutaţi-mă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ar trebuii sa te încînte sa vizitezi medicul deoarece el trebuie sa i ti dea tratament, noi nu putem, cauza mirosului neplăcut si a scurgerilor pot indica o infectie, candida cel mai probabil, ti ai inceput viata sexuală? Sau inca esti virgină? Nu te mai spăla la vagin cu sapun, gel de duș, sau gel intim, ai iritat mucoasa vaginală, spala te cu ceaiuri dar neaparat fuguța la ginecolog ca daca stai asa infectia aia se tot extinde, ai si mincărimi la sau in vagin?

| Ramonik333 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da,mi-am inceput viata sexula...Nu am mancarimi

| Ramonik333 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am mâncărimi, ma deranjeaza foarte tare mirosul si scurgerile. Mi.am inceput viata sexuala, partenerul meu este foarte atent la igiena lui, eu la fel, nu imi dau seama cum s-a întâmplat sa capăt asa ceva

Răspuns utilizator avertizat