Uite si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, nu mi-a venit ciclul de luna august, am fost la medic si mi-a zis ca e o dereglare hormonala si sa astept, mi-a zis ca e ceva normal pentru varsta mea[a noastra] deoarece noua inca nu s-a definitivat data in care ciclul trebuie sa vina, daca vrei ca menstruatia sa-ti vina la adata de... o data fixa, poti lua anticonceptioanale pentru reglare... Dar iti recomand sa nu incerci pentru ca va fi f. nasol vei lua in greutate, si mie mi-au fost recomandate de farmacista, dar le-am refuzat categoric.
Deci nu te panica e ceva normal
Probabil nu e regulat mai asteapta cateva zile daca tot nu vine atunci mergi si cere parerea unui medic
Poate fi vorba de o problema hormonala. Daca mai trece vreo saptamana si tot nu apare iti recomand sa consulti un doctor pentru un control de rutina.
Nu cred, la varsta asta menstruatia nu e regulata. Oricum pentru a fi sigura poti consulta un medic.
Asemenea intarzieri sunt de obice normale. Multe femei au dereglari infrecvnte in ciclu pana la vreo 20 si de ani, pana organismul se stabilizeaza de tot.
Daca intarzie mai mult de o luna insa, e cazul sa consulti un medic.
Nu e nimic in neregula.la varsta ta e normal sa mai intarzie din cand in cand
In perioada asta ti se regleaza menstruatia. Abia atunci cand vei avea o viata sexuala activa va fi mai regulata. Dar e bine sa mergi si la un consult.
Fiecare corp femeiesc e diferit si nu reactioneaza la fel.Mai asteapta o sap iar daca nu vine, du-te la medic!