| zizibela a întrebat:

am 16 ani si nu prea mananc ciorbe sau supe si nici nu beau lapte sau ceaiuri si cred ca din cauza aceasta ma cam constip! imi e foarte greu de fiecare data cand merg la baie pentru ca se lasa cu dureri de burta si scaune foarte tari, miros urat, etc. Astazi m-a durut atat de tare burta si nu stiam ce sa mai fac ca sa pot sa "ies" la baie, mama mi-a dat un supozitor cu glicerina, gen laxativ, m-am usurat dar destul de greu, si totusi am in continuare dureri de burta! Daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva, as fi profund recunoscatoare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrLavinia a răspuns:

Draga Denisa, problema ta este una serioasa si nu trebuie neglijata.Constipatia ta va deveni in timp una cronica si atunci va fi prea tarziu.Materiile fecale ramase in intestin sunt un mjediu toxic si tototdata unul prielnic dezvoltarii bacteriilor.Constipatia poate duce,''caz fericit''la hemoroizi, sau unul ''nefericit'', cancer.Iti recomand sa vizitezi un doctor si sa-ti modifici alimentatia.

2 răspunsuri:
| anietha19 a răspuns:

Scumpo daca nu papi nici ciorbica si nici supica atuci fa de 3 ori un ciai de fructe dar sal bei fierbite. sa stii ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu bei ceaiul fierbinte deoarece nu este bine...trebuie sa fie doar cald.