| CrudutzZa a întrebat:

am 16 ani si sunt fata, nu stiu ce e cu mine. Am asa o stare pe mine pe care nu prea pot sa o explic, ma tine deja de vreun an si jumatate.O sa incerc ca sa va explic: asa stau si ma uit cind sunt singura si nu realizez ca vad eu, asa imi apare intrebarea in mine,,Cine sunt eu?, Vad eu asta? etc". Pe scurt am impresia asa ca nu as fi eu, nu vorbesc aiurea, invat bine, pot ca sa ma concetrez la lectii, pot invata pe derost, imi dau seama de ceea ce zic si ce fac. Am fost la medic neurolog si mi-a dat niste pastile de linistire si le-a zis la ai mei ca trebuie sa simt mai multa iubire, sa simt ca trebuiesc cuiva etc, si ca asa e bine caci trec printr-o perioada de trecere, la voi tot asa e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pare ca ar fi o tulburare de anxietate, poate esti stresata de prea mult invatat, mai trebuie sa te si relaxezi din cand in cand.

| chiranvlad a răspuns:

Ai nevoie de el care sa te iubeasca si nu ma refer la parinti. Gasesteti un partener de viata

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Da, e foarte normal... toti adolescentii trec odata si odata prin asta.