anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am 16 ani și sunt magician, mai exact fac trucuri cu cărți de aproximativ 10 luni, nu sunt la inceput.
Am o problema, când stau normal îmi bate inima foarte tare și am o senzație nașpa e ca și cum ai face ceva rău și te sperii așa am eu, dar fără sa fac nimic și când mă joc cu cărțile de joc tot așa, îmi bate inima și simt senzația asta de frica doar că mult mai mare...
De 3 zile am problema asta, nu am mai întâlnit-o și e prima oara, ce sa fac?
Dusul fierbinte/cald merge?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

F bine ca faci trucuri cu carti. Dar nu lega cele 2 evenimente intre ele (trucul cu carti si durerea inimii), nu e nici macar o legatura. Ia calciu si magneziu sau mananca produse care au in componeta acele vitamine. Daca nu-ti trece du-te la consult cu parintii

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Merge cu dușul.
Magia dacă e iei în serios, este cuplată cu duhuri ( conceptul clasic), biocâmpuri ( conceptul modern). Așa că înainte să pui mâna pe cărți, dacă ești și magician, trebuie să înveți să te cuplezi cu aceste duhuri-biocâmpuri. Iar dacă persistă palpitațiile, nu e de tine.

| Donsavas a răspuns:

Ai atacuri de panica. Consulta un psihoterapeut sau psihiatru!

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Faci trucuri cu carti si este magician, loool laughing