Buna :) Cea mai buna metoda e sa mananci sanatos cele 3 mese pe zi, sa faci in fiecare zi sport, de preferat dimineata alergare si 10-20 de minute de stretching (abdomene,flotari,genoflexiuni). Nu trebuie sa te fortezi peste limite pana cazi pe jos. Faci cat poti si te simti tu bine :) In al doilea rand, si cel mai important e sa si ai incredere in tine insuti ca vei reusii, altfel e ca si cum alergi pe intuneric desii stii ca nu vei gasi niciodata lumina. Sper ca slabesti pentru ca doresti TU sa slabesti, nu pentru ca asa te-au sfatuit altii ca e mai bine pentru tine.TU stii ce e cel mai bine pentru tine si ce te face cu adevarat fericita:)
Esti o persoana minunata la fel ca oricine altcineva. Trebuie doar sa alegi un obiectiv. "Provoaca-te" Cand mananci, mananca la masa, nu privind televizorul sau facand si alte 1, 2, 3, 4 lucruri odata.Astfel mananci mai mult decat iti este necesar, si de aceea se depune grasimea. DACA VREI. POTI :) Cum spuneam, Provoaca-te : Verifica sa vezi cate kg ai acum, propune-ti sa slabesti 1-3 kg intr-o saptamana si fa sport, alearga, fa genoflexiuni, abdomene IN SPECIAL DIMINEATA :) Eu am incredere ca POTI. Mai ramane doar sa crezi si TU INSUTI, ca poti.Iti doresc mult succes >:D<
Iti recomand cu incredere si asta:
http://www.5am.ro/
Te va ajuta :)
Orice ai face nu incepe sa tii diete sau sa te infometezi pentru ca din putin grasuta vei ajunge foarte grasuta.
Nu toate femeile sunt genetic programate sa fie slabe. Tu poti sa ai un corp cu forme daca spui ca nici alergatul nu te-a ajutat sa slabesti.
Mai bine invata sa iti iubesti corpul si sa te imbraci potrivit astfel incat toate hainele sa te avantajeze. Si repet nu te apuca de diete deoarece iti dezechilibrezi organismul si nu vei face decat sa stochezi din ce in ce mai multa grasime.