| Maria82626 a întrebat:

Am 16 ani. Ultima data cand am facut dragoste cu iubitul meu m-a usturat rau. Dupa doua zile simteam niste usturimi si dureri cand urinam si o zi mi-a curs sange. Era foarte roz. Dupa nu mi-a mai curs, doar ma ustura, mentionez ca ma ustura si cand nu faceam. Am luat pastile crezand ca e doar o raceala si mi-a trecut. 4 zile nu am mai avut nimic. Azi am simtit din nou usoare usturimi. Nu stiu care e cauza, nu stiu doar daca e o simpla raceala sau am altceva. Poate un raspuns de al vostru ma poate ajuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da du-te la doctor, stai si asculti opiniile unor neavizati si copii de 12 ani, ce naiba.

Răspuns utilizator avertizat
| Donsavas a răspuns:

Mergi la medic dacă tot esti activa in "domeniu"

| kopli a răspuns:

Ai luat o boala venerica. Nu te mai autotrata si mergi urgent la medic. Du-l si pe partenerul tau.

| Maria82626 explică (pentru kopli):

Facem protejat. Si stiu ca in felul asta nu se pot lua boli

| kopli a răspuns (pentru Maria82626):

Si totusi, simptomele spun altceva.