Din moment ce sanii sunt formati din grasime, normal ca se vor reduce daca slabesti.
Nedumerirea mea vinde de la faptul ca am probleme cu grasimea in partea de jos, picioare si fund. Am fundul mare oricum si cu niste kilograme in plus, vine cam naspa. In partea de sus e doar putina burtica si atat. Stiu ca se slabeste peste tot, insa daca tot nu am atata grasime sus, de aceea intrebam.
Motivează te, nu renunța și ajungi cum îți dorești, fa sala.
Daca uratul ăla și gras de Lino cum s-a făcut.
Pai cred că da, vei scăpa de grăsime etc și vei avea corpul lucrat, tonifiat și frumos, tine de tine și ajungi doar cu sacrificii.
Mult.succes
Ține o dietă daca vrei să slăbești, mâncarea mediteraneeană te ajuta la slăbit, găsești pe net rețete, dimineața bea un ceai si cu o felie prajita cu dulceață, la prânz mănâncă normal, mâncare caldă, pe la 10:00 poti manca ceva, o gustare, iar seara o salata și ceva cărniță (piept de pui sau batiane de pește), nu incerca sa te informezi, nu funcționează, fă mișcare zilnic, macar o oră, e esențială mișcarea, si îți dau un sfat, majoritatea băieților le plac fetele mai pitice si voluptoase, eu sunt de partea lor?
Iti multumesc pentru regim, eu intrebasem doar despre problema sanilor care vor scadea sau nu)) Problema mea e ca totul se pune pe fund care e deja mare, sunt destul de mica am 1, 63
)))
Nu-i nimic, o să slăbești cu dieta, iubita mea are 1, 58 si are aceleași probleme...cine te va plăcea o face pentru sufletul tau, acum se pune accent prea mult pe aspect si nu se mai ia în discuție compatibilitatea...mult succes a fi slim!)