| sebygordan a întrebat:

Buna am 17 ani 60 de kg si 188cm. Vreau sa imi spuneti ce reactii pot avea daca iau Brutal Anadrol. Vreau sa ma apuc de sala cat mai rapid doar vreau sa ma documentez inainte asa ca va rog spuneti-mi ce sa fac cum sa iau cum sa pun pe mine rapid in 2 luni sa se vada. Spuneti-mi ce reactii adverse pot avea de la Brutal anadrol.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WeAreLegion a răspuns:

Iti recomand sa ai grija, nu e bine sa te joci cu nivelul de testosteron la varsta asta, cel mai bine e sa ai o alimentatie echilibrata si sala de 3 ori pe saptamana, si ca supliment foloseste Creatina micronizata nu porcarii de genu Brutal Anadrol!

| sebygordan explică (pentru WeAreLegion):

Cum adica nivelul de testosteron?

| WeAreLegion a răspuns (pentru sebygordan):

Testosteronul este hormonul barbatesc, daca secretia hormonilor este dezechilibrata te poti imbolnavi!

2 răspunsuri: