| Andreea930 a întrebat:

Am 17 ani, ce recomandați pentru creșterea părului și vârfuri despicate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Constantin_Alexandru_1992 a răspuns:

Ulei de ricin din cate stiu e bun si e cel mai recomandat pentru par

Răspuns Apreciat de Editori
| bbnnmm a răspuns:

Poți încerca șampoane pentru creșterea părului: Alpecin (pe care l-am încercat și e foarte bun), Parusan, Recupar, Plantur, Gerovital. Mai poți folosi uleiuri: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin (e bine să fie puțin călduțe atunci când le aplici pe păr pentru a pătrunde mai eficient în scalp și le poți lăsa cât timp vrei tu); vitamine: vitamina A, vitamina E, etc. sau fiole pentru păr. Mai poți prepara măști: cu ou, cu miere, avocado, argilă, zeamă de ceapă, aloe vera, urzică. Caută detalii pe internet despre cum se prepară fiecare și cum le poți combina - sunt sute de combinații - și alege-le pe cele care se potrivesc părului tău. Totuși, trebuie să găsești șamponul și tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr ca să ai rezultate. Pentru vârfurile despicate există o singură soluție: să te tunzi.

| Andreea930 explică (pentru bbnnmm):

Șamponul alpecin în cât timp ai avut rezultate? Se găsește și în farmacii? Mulțumesc :*

| bbnnmm a răspuns (pentru Andreea930):

Se găsește în farmacii, prețul e în jur de 30 de lei. La mine rezultatele au fost o "surpriză", să spun așa, în sensul că eu îmi purtam părul prins sau împletit zilnic, mereu, iar eu am realizat că mi-a crescut părul odată când mă împleteam și mi s-a părut că îmi ia un pic mai mult ca de obicei și după m-am uitat și nu-mi venea să cred că am părul atât de lung laughing deci nu știu să îți spun exact după cât timp am observat efectul șamponului. L-am folosit cam 3-4 luni și am avut părul până pe umeri, iar acum e până la jumătatea spatelui (și îl folosesc în continuare). Totuși, până la urmă, depinde de tipul tău de păr.

| Andreea930 explică (pentru bbnnmm):

Păi nu este și pentru toate tipurile de păr? De pe eMAG l ai comandat vreodată?

| bbnnmm a răspuns (pentru Andreea930):

Este pentru toate tipurile de păr. Dar cât de repete crește părul e genetic la toți, de asta zic că depinde. Șampoanele pentru creștere, uleiurile, tratamentele stimulează creșterea mai rapidă. Doar din farmacii l-am cumpărat.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa-ti tai varfurile despicate

| DenisIonut01 a răspuns:

Ulei de ricin + galbenus de ou + o lingurita vitamina a + ulei de argan, se face o masca si se aplica, se sta 2 ore acoperit cu un prosop ceva sa tina cald, intareste si favorizeaza cresterea parului happy. Sunt si produse speciale pentru asemenea lucru

| InVisible99 a răspuns:

Produse de la wella pentru varfuri despicate, sunt chiar bune la un pret destul de ok