| Paularoxana790 a întrebat:

Bună
Am 17 ani și 1.50 înălțime există șanse să mai cresc ce spuneți?
Apropo eu fumez dar nu în exces maxim 4-5 țigări pe zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WID a răspuns:

Depinde de mai multi factori. Banuiesc ca esti fata dupa nume. Uita-te la inaltimea parintilor, vezi ce stil de viata ai dus pana acum(ai facut sport, ai mancat sanatos, ai dormit suficient sau nu, etc). Nu ar strica nici un control la endocrinologie. Nu ma pasioneaza domeniul asta, atat stiu si eu din ce am citit. Tot ce pot sa-ti spun e sa mergi la un endocrinolog, daca banuiesti ca ai avea vreo problema de natura medicala.

1 răspuns:
| WatsonJamesB221 a răspuns:

Salut. Da mai este posibil cu maxim 5 cm, natural daca asa iti este formatul. Sau dacă nu niste exercitii pentru coloana. (Nu Ca ai probele cu coloana) ci coloana dupa cum stiu are mai multe inele prin exercițiu aceasta se pot întinde.