Fetele cresc pana pe la 16-18 ani
P. S: incearca sa faci unu din sporturile astea : basket, inot, volley
si cel mai bine ar fi sa te duci la un medic endocronolog iti va zice exact cat o sa mai cresti
Din pacate nu cred ca mai cresti dar lasa ca nu i nimca... mai sunt si baieti care se dau in vant dupa fete scunde
Incearca sa sari precum jucatorii de baschet cand arunca la cos... sau sa te tii de o bara atarnata
da, vei creste !
cresterea se opreste in jurul la 25 de ani
Pai poti sa practici un sport(baschet, inot). Sa stii ca da rezultate care se vad! Poti sa faci asta vara asta si vei mai creste vizibil.
Poti consuma alimente care contin calciu(lactatele) si sa dormi suficient.
Vei creste pana la 18-20 ani sau chiar 21-22.
Si eu eram la fel. Intr-un an am crescut deodata. Se poate sa mai cresti. E important sa ai o alimentatie corecta si sa faci sport.
Pai incearca sa faci fier hausman. da, e injectabil dar are efect. se vinde destul de bine si e ffffffff bun.
Ce-l mai bun este inotul te dezvolta fizic foarte mult! iti garantez asta du-te la sali de inot inscriete la un club in 2-3 ore de inot te-ai facut ditamai fata o sa vezi nu intr-o saptamana nu in 2 zile in cateva ore bine ar fi bine sa te duci mai mereu
Fetele cresc si se dezvolta pana la varsta de 22 de ani. Fa sport si sigur vei mai creste!
Nu iti face probleme mai ai un an sa cresti.Si nu esti prea scunda. Poarta tocuri si tricouri cu dungi orizontale si o sa fii mai inalta...
alexandra_4363 întreabă:
LarisaChe07 întreabă: