| Lola200228 a întrebat:

Am 17 ani și am avut gastrită cu boala de reflux gastroesofagian,am ținut regim și țin,iau antiacide dar am grețuri in continuare,nu chiar după tot ce mănânc dar am ori din cauza acestor boli ori din cauza ca ma gândesc mereu după ce mănânc ceva sa nu îmi fie greață,nu stiu dacă asta e de fapt,a venit vara au apărut fructele de sezon, înghețată și am pofta de foarte multe chestii care stiu ca îmi fac rău. Ciocolata, dulciuri in general și chips-uri și snacksuri-uri care stiu ca nu sunt sănătoase dar totuși sunt copil încă și nici sa nu mănânc puțin dulce nu e bine.
Cum sa fac sa îmi fie bine odată? M-am saturat de atâta regim și de medicamente și îmi e frica ca voi trai toată viața așa și nu voi mai putea mânca ce îmi place.
Doar cei care au trecut prin asta inteleg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca renunti la ce ai mentionat inainte si bei multa apa iti trece, burta o sa te roada o viata intreaga daca nu mananci gatit gen ciorba si tocana de cartofi, alte alimente similare. Pune mana si invata daca vrei sa traiesti peste 60 de ani, eu cred ca ma duc naibii atunci pentru ca nu ma complic cu mancarea si improvizez ce pot

Răspuns utilizator avertizat
| natur a răspuns:

Medicina avanseaza si este foarte posibil ca in viitor sa se gaseasca cauza exacta a acestei boli. Pana atunci trebuie luate masuri care sa reduca cat mai mult folosirea medicamentelor.
Sunt cateva sfaturi care ajuta aici: https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/reflux-gastroesofagian
Pe multi i-a ajutat.