anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si am candidoza vaginală. Am avut contact sexual si cu prietenul meu (e primul) și avem simptome amândoi. Suntem în Anglia și nu avem cum sa ajungem la ginecolog. Ce tratament putem lua? Denumire. Vă rog am nevoie urgent de răspunde! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Te intreb din nou de unde stii ca e candida? Si de ce nu puteti ajunge la un medic?
Daca nu ai o facultate de medicina nu prea poti sa pui un diagnostic... Daca vrei sa te joci cu sanatatea ta poti sa iei antimicotice/antifungice: clotrimazole cream (sau altele).
Tratamentul trebuie facut IN CUPLU. Adica e obligatoriu ca si prietenul tau sa ia tratament.

| Evelina2000 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Dar cum se numesc pastilele respective? Și le pot găsi și aici în Anglia?

| CuriousStuff a răspuns (pentru Evelina2000):

Canesten e unul din multele. Il gasesti si in Anglia. Nu lua pastile daca nu ai rezultat de laborator care sa-ti spuna ca 100% e candida. Ia-ti o crema si urmeaza un tratament de 7 zile. Daca dupa 7 zile nu vezi o imbunatatire vizita la medic e obligatorie.

| Evelina2000 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Mulțumesc din suflet

3 răspunsuri: