anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si de o luna si ceva sufar de atacuri de panica.Inca mai am atacuri dar incerc cat pot sa ma stapanesc.Am facut analize la sange si la urina mai ales la inima unde eram cel mai ingrijorat si toatte au iesit ok.Dar tot sunt nelinistit.Nu pot sa ma fac sa ma simt bine.Stau in fiecare zi si imi ascult inima si imi bate ciudata ( e ca o bataie rapida si dupa isi revine la normal).Mai nou vad cu ochii niste firulete negre care trec prin fata.Sunt si putin ametit cateodata.Simpt o ca o vibratie in cap si dupa ametesc deodata is imi revin.Adica vreau sa spun ca e din rau in mai rau.Parca as fi blestemeat, vine una dupa alta. Vreau si eu niste sfaturi cum sa trec peste astea.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Ce descrii tu aici nu par a fi niste atacuri de panica, ci niste simple ameteli sau caderi de calciu, dar daca intr-adevar ai atacuri de panica, ele in general au o cauza psihica, adica tu ti le induci concentrandu-te in mod special pe bataile inimii.Incearca sa te gandesti la altceva in momentele alea, canta in gand o melodie care te linisteste, sau fa un exercitiu de respiratie numarand, inspira- expira si numeri 1-2. Sper sa te ajute!

| ChrissD a răspuns:

Cred ca trebuie sa consulti un doctor pentru ca multi oameni au astfel de probleme unii chiar se sufoca sau isi inchit limba dar inca esti tanara si se rezolva cu medicamente luate inainte de culcare.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se numeste anxietate.Starea de frica care o induci gandindu-te la ce e mai rau.O piscatura de exemplu si te sperii, daca te sperii normal ca inima bate mai tare.te sperii si mai tare deoarece crezi ca ai ceva la inima.Aceasta afectiune este in psihic.Consulta un psiholog, inima nu cred ca are nimic dar o inbolnavesti tu gandindu-te. Deci, psiholog.