anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am 17 ani si sunt fata. Am o problema destul de gravă. Mi-am introdus un obiect in anus care mi-a provocat răni. Acest lucru s-a intamplat azi pe la ora 19 si de atunci am dureri destul de puternice. Probabil este vorba despre o fisura anala, dar nu stiu cum ar trebui sa ii spun mamei mele din moment ce sunt minora si nu am posibilitatea de a merge singura la un control. Credeti ca medicul isi poate sa seama ca e vorba de o rana produsă de un obiect si nu de o constipatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa folosesti crema Baneocin dupa ce iti speli foarte bine zona anala. Procedand astfel fisura se va vindeca de la sine in cateva zile. Fara discutie, in cazul unei consultatii un medic isi da seama care este natura fisurii respective dar este prea putin plauzibila probabilitatea sa ajungi la o asemenea consultatie. Multa sanatate!

| gelu1970 a răspuns:

Da. un medic bun isi da seama.
incearca sa nu iti mai introduci nimic si probabil ca durerea o sa se amelioreze in urmatoarele 24 ore.
in caz contrar mergi la medic si continua cu versiunea ta: ca esti constipata.

| AlexDFY a răspuns:

Daca nu l ai introdus un putere, si obiectul nu poate produce rani (nu e ascutit), atunci nu ar trebui sa fie ceva grav, si o sa treaca de la sine