Daca era apendicita sigur se agrava in 4 luni si faceai vreo criza si de obicei la apendicita iti este si greata, te doare stomacul, deci nu te simti bine in general, eu nu stiu ce poate fi, dar nu cred ca e apendicita, oricum du-te la medic.
Salut,Si eu am 16 ani si in urma cu cateva saptamani am avut aceeasi problema ca si tine.Si eu am crezut ca e ori apendicita ori Hernie, ma doare mai mult cand ma miscam cand stateam pe loc nu prea simteam durerea.M-a durut asa vreo 3 -4 zile, iar dupa m-a lasat.nu stiu exact ce a fost. Sper sa iti treaca! Bafta.
P.S. Cred ca daca era apendicita erai si operat de mult
Eu zic ca este apendicita.Depinde de organism cum se manifesta.De exemplu pe mine, ma durea tot asa si nu frecvent doar asa uneori.Nu am avut greturi ori alte chestii.Dar pentru ca nu am bagat in seama durerea mai devreme, intr-o zi ma durea foarte tare piciorul drept si nu mai puteam sa merg.M-am dus la medic si apoi a doua zi m-a operat.Deci merita sa te duci sa vezi macar daca este apendicita sa nu dai in peritonita daca stai mult.
Ar fi posibil sa ai apendicita...Incearca sa ridici piciorul drept si daca nu poti sigur este! Du-te la medic
Da e posibil sa fie apendicita, simptomele difera de la o persoana la alta. Poti avea dureri fara sa iti amorteasca picioarele, greturi etc.