anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am 18 ani. Daca am dureri la un san, iar menstruatia este dintotdeauna neregulata, poate fi vorba de un posibil nodul la san? Mi-am programat un consult, insa abia am gasit loc pentru saptamana viitoare. Pana atunci as vrea sa stiu oarecum la ce sa ma astept. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate fi vorba de venirea menstruatiei, tu daca palpezi sînul simti vreun nodul? Ca numai tu stii ce simti, noi de acasa nu stim ce simti tu cand pui mîna pe sin, daca se simte ceva tare atunci cant pipai sînul poate fi vorba de nodul, dar eu cred ca nu trebuie sa te gîndesti la asa ceva acum esti tînără, daca nu te descurci roaga o pe mama ta sa te examineze ea la sîn sa vada ea ce simte cand il atinge.

| Frank51 a răspuns:

Te aștepți la nimic, corpul la femei trece prin multe schimbări fizice și hormonale, intense la pubertate și în adolescență.