| ale239 a întrebat:

Am 18 ani si am astm de la 5 ani. Timp de 10 ani am luat tratament, iar unele pastile, luate mai mult de 3 ani stagneaza cresterea. Evident, m-au afectat iar acum sunt scunda si slabuta iar sanii nu mi-au crescut mai deloc. Daca este vreun medic pe aici, imi poate spune daca ar trebui sa merg la o consultatie, sa iau tratament sau ceva? Sau ii las asa cum sunt si asta este. Va dati seama ca este un complex pentru mine, am incercat sa ma obisnuiesc cu asta dar tot ma simt jenata in anumite situatii. Daca nu reprezinta nicio problema si ii pot lasa asa, asta o sa fac si o sa ma obisnuiesc cu ideea happy Insa fiecare parte a corpului are rolul ei si vreau sa ma asigur ca totul este in regula.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sunt fete care n-au avut probleme de sanatate si nu au luat vreun tratament -si cu toate acestea se lupta cu acelasi complex ca al tau.
Nu intotdeauna tine de om; si in cazuri de felul acesta nu stiu ce ar putea face persoana in cauza. Important este sa traim sanatos, asa cum suntem.
Iti spun ca si cei care arata bine pe dinafara sufera de complexe.
In toate aspectele vietii avem nevoie sa ne incredem in Dumnezeu. Daca Domnul Hristos S-a inaltat la ceruri asta nu inseamna ca El nu mai poate face si astazi vindecari. Cauta-L, si cere-I cu staruinta lucrul dorit -in gand sau cu voce tare, in cuvintele tale, in fiecare zi in camaruta ta.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonimg):

Amin, aleluia, doamne-ajuta, etc.
@ale239: Mai consulta medici, preferabil oameni deschisi la minte cu privire la medicina si remediile traditionale. Poate reusesti sa treci pe o medicatie homeopatica/naturista asortata cu salina si sa renunti la astea care iti opresc cresterea. Si un filtru Salin te-ar ajuta - http://www.salin.ro/index.php. Presupun ca n-ai auzit de ele. De Bianca, Bote si alte nulitati auzim si fara sa vrem, dar daca e vorba de produse care sa ne faca viata mai buna... mai greu.