anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 18 ani si cred ca am baut prea mult energizant

1.prima zi un energizant hell
2. dupa 30 de zile un energizant cobra 2l
3. dupa 15 zile un energizant proxi 1l cam atat

acum ma doare putin rinichi si nu mai beau energizant de cat 2.5l cola pe luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Unii beau orice, de la petrol in sus... big grin
Baga intr-un flacon de cola niste lapte (de vaca, nu de prafuri), adica completeaza pana la refuz dupa ce i-ai desfacut dopul.
Inchide dopul inapoi, intoarce flaconul usor de 2-3 ori peste cap, sa se amestece, apoi lasa pana a doua zi nemiscat, intr-un loc mai ferit.
A doua zi uite-te la flacon, vei vedea continutul adevarat, ce bei.

| AFR81 a răspuns:

Ca o fi de la alea sau nu, nu avem de unde sa stim. Cand cineva spune ca a baut prea mult energizant, ma astept sa zica apoi ca bea zilnic, nu o data la 30 de zile. In fine, sfatul meu e sa renunti la ele complet. Apa e mult mai sanatoasa. Daca ai nevoie de energie, bea un ceai verde sau o cafea.

| Drimmero a răspuns:

''ma-si'' e cu doi de i, boss/

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Lasa copilul in pace

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

TPU s-a autocorectat!

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

TPU s-a autocorectat! Eu am scris cu doi de ''i''!

| OldSoul a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu stiu daca e chiar de la energizant, dar orice este posibil.
Eu la inceputul liceului aveam prostul obicei sa beau cam 1 litru de energizant pe zi, si asta a durat destul de mult.
M-am oprit cand am realizat ca nu mai puteam dormi noaptea, de atunci nu cred ca am mai baut energizant, insa am dat-o pe Coca cola si pe Pepsi.
Si beau cam o sticla de Cola/Pepsi de 2.5 pe saptamana, cam asa, si cu toate astea nu am probleme de care sa stiu.

| Sn4k3 a răspuns:

E la misto intrebarea?
Altii beau doua doze pe zi si nu au nimic si tie ti-e frica ca ai baut prea mult (2-3 sticle in 1-2 luni).
Dor*, rinichii* (nu din rautate, doar pentru a ajuta pe viitor).

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Astea sunt clar niste otravuri dar cat ai baut tu nu afecteaza rinichii. Mergi la dr.

| Petru1123 a răspuns:

Nu bea deloc prostiile astea, eu nu am mai baut un suc sau alte prostii de genul de aproape un an, doar apa beau, si pot sa zic ca ma simt extraordinar.