Mergi la un loc de munca adevarat unde sa muncesti in picioare 8 ore / zi
de exemplu la Kaufland si o sa iti treaca
nu o sa mai ai timp sa te gandesti la lucrurile acestea
scapi
acesta este cel mai bun tratament pentru tine sa te duci la munca
O strâng eu, ma ofer eu dacă nu are
Chiar caut o iubita cu anxietate, nu știu unde pot cunoaște o astfel de fata
Anxietate cauzata de stres, griji excesive cu simptome de derealizare. Hai sa facem schimb sa îți dau anxietatea mea sociala sa vezi ca nici pana la magazin nu poti ieși si magazinul e destul de aproape
Fa câteva ședințe de psihoterapie cognitiv-comportamentala, dacă nu se ameliorează după 5 ședințe atunci vizitează un psihiatru, sau neuropsihiatru, dar începe prin a te duce la un psiholog.
Eu ma confrunt de aproape 4 ani cu asa ceva si nu am scăpat, dar tu ai șanse mari având în vedere ca anxietatea ta nu este cronica, deci nu îți pierde speranța că ai șanse mari sa scapi de anxietatea asta.
Dar asa e cum spune userul de mai sus,fa ceva cu care sa îți ocupi mintea, și fa mult sport.
Și pe mine ma doare în spatele capului când anxietatea se manifesta urat. Ai și o ușoară depresie, episod depresiv, și depersonalizare, eu chiar ma mir cum de nu am avut niciodată derealizare și depersonalizare, la mine se manifesta horror în public, in casa nu am nicinpe naiba sau în magazine în spatii închise.
Acum depinde de gena ta, dar o anxietate care nu e produsa de un soc emoțional sau o trauma se poate vindeca complet fără a recadea.
Dacă îți trimit o lista cu câte simptome se manifesta anxietatea te ia durerea si mai rău de cap, 150 de simptome are urâțenia asta de anxietate,te poate face sa crezi ca ai cu totul alte boli mult mai grave, datorita simptomelor somatice imita o sumedenie de boli pe care te poate face sa crezi ca le ai,chiar bagi mana în foc ca le ai dar de fapt nu ai nimic. Eu credeam ca schizofrenia, psihoza sunt boli grave, dar uite ca și anxietatea îți poate distruge viata mai rau decât o fac alea grave, fiindcă multe tipuri de anxietate au rezistenta la multe tratamente, anxietatea trebuie înțeleasă prima data, mecanismul ei, controlata, si încet încet eliminata, dar e un proces ce poate dura.
Asta e secolul actual, plin cu anxioși și depresivi, doar cei cu gena bună fac fata stresului cotidian, și a afecțiunilor psihice.
Eu îți dau un sfat, nu știu cat de bun e, încearcă sa iesi in fiecare zi pe undeva, în parc la alergat daca poți macar 30 de minute, incearca să nu te mai gândești la toate aceste stări, poți sa ieși la cinema sau sa te uiți acasă la filme, citește o carte, caută niste activități care-ți plac, totul vine din creier, toate aceste stări, faza e ca tu te poți ajuta cel mai mult pe tine, e greu de spus cum te-am putea ajuta daca nu te cunoastem.