| ameliarosca a întrebat:

Am 18 ani si ma confrunt cu o problema, nu stiu cat de grava este! Am observat cam jumate de an in urma ca iubitul meu ridica mainile sus prin somn si se mangaie pe ele (cind l-am intrebat a zis ca nu stie dc), acum 4 zile am patit-o si eu si ma trezeam buimacita in timpul asta, ma opream, apoi adormeam usor inapoi (asa a fost 3 nopti la rand). Probabil am mai facut-o dar nu stiu! Deci ce ar putea fi asta? Exista motiv de ingrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Doamnee cred ca m-as speria daca as vedea asa noaptea ca face cineva langa mine laughing cum adica le ridica? in sus sus sau pe perna deasuprea capului? nu cred ca e ceva gravhappy intreba un psiholog? ce viseaza? are cosmaruri?