| NimeniAlta123456 a întrebat:

Buna, am 18 ani si nu mi-a mai venit ciclu de 3 luni, tin sa mentionez ca am luat Visislim pentru slabit vreo 2 saptamani,insa de o jumatate de ora am scurgeri transparente, incolore mai bine zis, fara miros si ma doare burta. Am o relatie de 5 luni si daca ajuta la ceva pot sa mentionez ca sunt virgina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Cel mai probabil e vorba de o dereglare hormonala. Si fluctuatiile in greutate, stresul, o dieta alimentara drastica, medicamentele duc la amenoree o anumita perioada de timp. Poti sa mergi la medic sa ti prescrie ceva. Incearca sa bei 2-3 cesti de ceai de coada soricelului, salvie sau tinctura de marar deoarece ajuta in caz de amenoree. Multa sanatate

1 răspuns:
| BububucatorulBubycus a răspuns:

Du-te la medic sa nu dai de alte belele...